M2SA Project

https://www.facebook.com/100077498898910/posts/227483793178249/?flite=scwspnss
https://www.facebook.com/100077498898910/posts/227483793178249/?flite=scwspnss

Hier is weer een nieuw project wat we zijn begonnen, M2SA (Men To South Africa).

Over een paar weken zullen er meerdere mannen vanuit Nederland naar Zuid-Afrika komen om te helpen met het bouwen van deel 2 van het weeshuis. Ja dat klopt, we gaan beginnen aan het volgende deel van het weeshuis, het spiegel gebouw zoals we dat hier noemen. Met spiegel gebouw bedoelen we dat we een bijna exacte kopie gaan bouwen van het deel wat er nu al staat. Omdat het spiegel gebouw een kopie wordt van het eerste deel is het zeer belangrijk dat het perfect parallel komt te staan. Om dit te kunnen doen zullen we de juiste gereedschappen moeten aanschaffen, maar dat is niet alles. Om de mannen een plek te geven om te slapen en zitten zullen we ook nog matrassen, kussens, stoelen, en ga zo maar door, nodig hebben. Dit is dan ook de reden waarom we dit project zijn begonnen. Alle giften die we krijgen voor dit project zal hier ook voor gebruikt worden maar, er is nog meer. Als de mannen weer terug naar Nederland gaan zullen de spullen die zijn aangeschaft hier achter blijven en gebruikt worden in en voor het weeshuis!

 

Met u steun gaat het bouwen door en komen we steeds dichter bij het doel.

Appeltaart!!

flyer gemaakt door Ina Heuer en Marissa Knoppert
flyer gemaakt door Ina Heuer en Marissa Knoppert

Het is weer herfst en dat betekent: Appeltaarttijd!! Wij bieden ze aan! Zelfgemaakte taarten met appels uit eigen boomgaard, volledig onbespoten. Puur natuur, dat is puur genieten, met een grote plus, want de opbrengst gaat volledig naar het Kindertehuis eNgoje. Een grote taart met tien tot twaalf punten krijgt u al voor 10 euro, een kleinere met 5 tot 6 punten voor 5 euro. Wees er snel bij.

 

Maandag besteld wordt donderdag bezorgd.

 

Bestellen appeltaarten: 0522-441 554.

Oud ijzer

flyer gemaakt door Ina Heuer en Marissa Knoppert
flyer gemaakt door Ina Heuer en Marissa Knoppert

Fietsen, accu’s aluminium, koper, wasmachines, leiding-werk etc. ……, (allesbehalve koelkasten en vriezers). Heeft u oud ijzer en wilt u Kindertehuis Huis van vreugde in Zuid Afrika helpen? Breng dan uw Oud ijzer naar Commissieweg 13 in De wijk. Dit kan elke zaterdag tussen 11:00 en 16:00. We kunnen het ook eventueel ophalen voor u bel dan a.u.b. voor een afspraak: 0522 – 441554

 

Alle opbrengsten van het oude ijzer gaat volledig naar Kindertehuis eNgoje.