UpToDate

04-03-2020

ff een korte update

ff een korte update

Hier is dan even een korte update maar, binnenkort zal er een langere worden geplaatst.

 

We zitten nu net in Maart en de school is alweer in volle toeren bezig. We hebben vorig jaar ook een hele mooie gift gehad voor het schooltje en dit willen we gaan gebruiken voor tafels en stoelen voor de kinderen. We zullen dit zelf gaan maken zodat het perfect zal passen bij de kinderen en bij wat wij graag zouden willen. In de maand Januari zijn alle gezinnen 10 nachten op vakantie geweest eerst de Majozi familie daarna de Knopperts en als hekkensluiters Lianne en ik met onze kids. Iedereen heeft ontzettend genoten van de vakantie en hebben weer heerlijk op kracht hunnen komen om weer aan de gang te gaan.

 

Wat staat er op de planning:

 

  • Aankomend weekend hebben we een soort van conferentie van uit onze kleine huisgemeente zodat we de mensen kunnen vertellen over het evangelie. Dit zullen we 3 dagen doen met drie “samenkomsten” in onze pre-school en 1 “samenkomst” in een pre-school in een dorpje verder op. We beginne op vrijdag met de eerste dienst om 18:00 en zaterdag hebben we er 2. 1 bij ons en 1 bij op die andere plek. En we zullen afsluiten met een ochtenddienst op Zondag. Natuurlijk gaat hier veel voorbereiding in zitten en dat is dan ook wat we nu druk mee bezig zijn.

 

  • We hebben ook blokken besteld en hout. De blokken zijn voor een klein huisje waar de generator in zal staan zodat die heel lang goed zal blijven. De rest van de blokken zullen we gebruiken om een douche te maken. Het hout wat we besteld hebben is voor de pre-school om klaslokalen te maken en tafels en stoelen. We merken dat we steeds meer gaan groeien en dat houdt dus ook in dat we meer de kinderen in hun eigen groep moeten plaatsten vandaar de nieuwe lokalen.

 

Tot slot is de zolder in het weeshuis nu ook helemaal klaar en kinnen we de laatste dingen dicht gaan maken. Als dit gebeurd is kunnen we de spullen op de zolder gaan opslaan en beginnen met de gipsplaten te gaan plaatsten

Dit was dan even mijn korte update de langere zal binnenkort komen.

 

Groetjes van Brando van Oosten