nieuwtje

06-11-2022

Makeover

Makeover

Hallo allemaal,

 

Als u dit leest dan heeft u vast al wel gezien dat de website een “MAKEOVER” heeft gekregen maar dat is niet alles, u kunt ons nu ook volgen op TikTok waar we leuke filmpjes plaatsen met het laatste nieuws dus “Check it out”.

De website is nog niet helemaal klaar maar we zijn er druk me bezig en zodra we alles weer “Up to Date” hebben dan zal ik ook proberen meer nieuwsberichten hier te plaatsen, dus hopelijk tot gauw!

 

Mvg Brando van Oosten

01-06-2022

Meer mogelijkheden

Meer mogelijkheden

Omdat in onze omgeving niks of bijna niks te doen is voor jong en oud hebben we besloten om zelf dingen aan te bieden zoals sport, muziek, kookles, kunst, en ga zo maar door. Dit zijn dus nieuwe activiteiten die wij geven aan onze kids en hopelijk in de toekomst ook kinderen van de omgeving en weeskinderen. 

28-04-2022

Sportdag

Sportdag

Zoals sommige misschien al weten hebben we 9 april een sportdag gehad en hier is dan een update over de geweldige Sportdag die we hebben georganiseerd samen met wat andere mensen uit de omgeving. Ten eerste willen dan ook iedereen bedanken voor de donaties die we hebben gehad om dit mogelijk te maken. Een speciale dankjewel willen we doen naar Chaka Blocks in Ahrens en W.S. Treated Timbers ook in Ahrens voor hun uitzonderlijke donaties van alle materialen die we nodig hadden voor deze dag en het bezorgen hiervan. We hopen zulke evenementen in de toekomst vaker te kunnen doen om ook op de manier het kwaliteit van het leven hier te verbeteren. Wilt u dit blijven sponseren dan kan dat altijd onder de naam "Ontwikkeling Jeugd" Voor meer info over donaties klik hier. Tot slot wil ik u ook graag  uitnodigen om een kijkje te nemen bij onze nieuwe Whatsapp groep. Zo kunt u makkelijk op de hoogte blijven.

 

Groetjes namens het hele team Brando van Oosten

30-03-2022

Even op visite

Even op visite

Dit is voor al onze sponsoren die we super dankbaar zijn dus klik gauw HIER

16-06-2021

Vandaag

Vandaag

Ook nog even snel een update waar we vandaag mee bezig waren. Zoals sommige wel weten willen we heel graag iets van een douche hebben, dus zijn we vandaag begonnen met het bouwen van het douche gebouwtje. Het ging lekker vlot. We moeten nog de golfplaten kopen en als we die hebben kunnen we alles afmaken. Heerlijk douche straks

 

Mvg Brando van Oosten 

16-06-2021

Het werk gaat door

Het werk gaat door

Hier ben ik dan weer met een update. Het werk gaat lekker door alle gipswanden zijn geplaatst en ook is het dak nu heel mooi dicht. We hebben namelijk nog een paar nieuwe bouwmaterialen gevonden waardoor het dak nu nog beter is geworden. Voor de muren hebben we ook iets nieuws  rhinolite zo noemen we dat hier in ZA en dat is een laagje wat we over het pleisterwerk heen doen. Dit maakt als mooi egaal en veel sterker. Hier zijn we nu dan ook druk mee bezig zodat we zo snel als mogelijk alles kunnen gaan verven en de vloer kunnen leggen. De vloer hebben we al binnen nu nog het verf kopen en dan komt het einde inzicht. 

 

Nou tot de volgende keer 

Mvg Brando van Oosten 

27-03-2021

Even een kleine update

Even een kleine update

We zijn begonnen met het plaatsen van de gipsplaten. Het hele gezin heeft meegeholpen en ik ben dan ook super trots op al mijn kids. Heerlijk om zo samen bezig te zijn. 

 

Mvg

Brando van Oosten 

04-03-2020

ff een korte update

ff een korte update

Hier is dan even een korte update maar, binnenkort zal er een langere worden geplaatst.

 

We zitten nu net in Maart en de school is alweer in volle toeren bezig. We hebben vorig jaar ook een hele mooie gift gehad voor het schooltje en dit willen we gaan gebruiken voor tafels en stoelen voor de kinderen. We zullen dit zelf gaan maken zodat het perfect zal passen bij de kinderen en bij wat wij graag zouden willen. In de maand Januari zijn alle gezinnen 10 nachten op vakantie geweest eerst de Majozi familie daarna de Knopperts en als hekkensluiters Lianne en ik met onze kids. Iedereen heeft ontzettend genoten van de vakantie en hebben weer heerlijk op kracht hunnen komen om weer aan de gang te gaan.

 

Wat staat er op de planning:

 

  • Aankomend weekend hebben we een soort van conferentie van uit onze kleine huisgemeente zodat we de mensen kunnen vertellen over het evangelie. Dit zullen we 3 dagen doen met drie “samenkomsten” in onze pre-school en 1 “samenkomst” in een pre-school in een dorpje verder op. We beginne op vrijdag met de eerste dienst om 18:00 en zaterdag hebben we er 2. 1 bij ons en 1 bij op die andere plek. En we zullen afsluiten met een ochtenddienst op Zondag. Natuurlijk gaat hier veel voorbereiding in zitten en dat is dan ook wat we nu druk mee bezig zijn.

 

  • We hebben ook blokken besteld en hout. De blokken zijn voor een klein huisje waar de generator in zal staan zodat die heel lang goed zal blijven. De rest van de blokken zullen we gebruiken om een douche te maken. Het hout wat we besteld hebben is voor de pre-school om klaslokalen te maken en tafels en stoelen. We merken dat we steeds meer gaan groeien en dat houdt dus ook in dat we meer de kinderen in hun eigen groep moeten plaatsten vandaar de nieuwe lokalen.

 

Tot slot is de zolder in het weeshuis nu ook helemaal klaar en kinnen we de laatste dingen dicht gaan maken. Als dit gebeurd is kunnen we de spullen op de zolder gaan opslaan en beginnen met de gipsplaten te gaan plaatsten

Dit was dan even mijn korte update de langere zal binnenkort komen.

 

Groetjes van Brando van Oosten